English

TeamFores Architecture — AvivaSA Digital Garage — 伊斯坦布爾 土耳其

The AvivaSA Digital Garage office, which is designed by TeamFores Architecture and built on an area of 185m² at the penthouse of the AvivaSA Headquarters in Istanbul, has been created with a design language in which each detail presents a functional solution, and where an industrial style is adapted to the office structure with dynamic colors and touches.

The AvivaSA Digital Garage office where institutional colors such as blue, green and yellow have been used evenly has developed a dynamic identity with linear ceiling lightings. Everything that needs to exist in an office, from file cabinets to a cloakroom, from caissons to desks, have been placed in an industrial style at the AvivaSA Digital Garage office, and also enjoyable meeting corners have been created for working comfortably and productively. This area, which has been furnished with a swing and specially designed moving chairs, has been planned as an area where the employees can sit, taking only their laptops for presentations and intimate meetings. The sitting unit, made up of swings placed around a fixed table on the terrace on the other hand allows the users to have colorful and creative experiences.

贊助文章
更多文章